Remonti në Nst Fushë Kuqe dhe Rrilë, 3 maj kufizime energjie në disa zona në Kurbin

Për shkak të remontit të planifikuar në Nst Fushë Kuqe dhe Rrilë, në datën 3 maj do të stakohet energjia elektrike në disa zona👇🏼
09:00-11:30, Fushë Kuqe, Adriatik Patok 11:30-14:00, Gorre, bizneset gjatë autostrade
14:00-16:30, Rrile dhe Barbullojë