Stuhia dëmton fidrat, mungon energjia në disa lagje në Lushnjë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se si pasojë e stuhisë së erës gjatë natës, ka pasur avari në Fidrat dalëse 6 të N/Stacionet Plasmas dhe Divjakë.

Kjo ka lënë pa energji Fidrin 2 ; 3 ; 5 N/Stacioni Plasmas dhe Fidri 3,11 Divjakë që furnizon / Lagjen ’’ Xhevdet Napravishta’’; Lagjen ’’ Skënder Libohova’’ ; Komuna ‘’ Kolonjë’’ ; Komuna ‘’ Terbuf’’ të rrethit të Lushnjës.