Transformatori i ri, OSHEE stakon energjinë në n/stacionin Xhuherinë, Vlorë

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë elektrike, OSHEE, njofton se vijon puna në n/stacionin Xhuherinë në rrethin e Vlorës për montimin e transformatorit të ri.

Për pasojë nuk do të ketë energji në dy komuna të qarkut të Vlorës, në Llakatund dhe Qendër.

Grupi i punës i OSHEE po punon në n/stacion për të kryer sa më shpejt remontin e lajmëruar.