Vendoset transformatoi i ri, rikthehet energjia në 2 komunat e Vlorës

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë elektrike njofton se është rikthyer në gadishmëri n/stacioni Xuherinë në Vlorë ku u montua transformatori i ri.

Për pasojë është rikthyer energjia elektrike në dy komunat Llakatund dhe Qendër në rrethin e Vlorës.