Gjiknuri: OSHEE po ul humbjet, 40 mln USD më shumë të ardhura

Ministri i Energjisë dhe Industrisë, z.Damian Gjiknuri, deklaroi sot para mediave se performanca e OSHEE ka ndryshuar pozitivisht, duke sjellë një rritje të arkëtimeve deri në 40 milionë dollarë më shumë, për periudhën janar-nëntor 2014, në raport me vitin 2013. Rrjedhimisht, falë arkëtimeve të larta, OSHEE ka mundur të reduktojë humbjet, të cilat në nëntor ishin 32.8 nga 42% që regjistrohej në nëntorin e 2013-s.


Kliko këtu për materialin e plotë