Pagesat e faturave të energjisë elektrike, OSHEE hap edhe të dielën sportelet kryesore të KNK-ve

Për t’i ardhur në ndihmë abonentëve, kompania OSHEE ka hapur sportelet dhe ditën e pushimit, të dielën me 30 shtator, për të gjithë klientët që nuk kanë paguar faturat e energjisë elektrike.
Në njoftimin e kompanisë OSHEE, ky orar specifik u bë kryesisht për sportelet kryesore të Arkave të Kujdesit të Klientit në Tiranë e rrethe.
Orari i punës në Knk gjatë ditës së dielë, datë 30 Shtator.është 08:00 deri ne 18:00, datë 30 Shtator.
Ky vendim u jep mundësi abonenteve të bëjnë pagesat në kohë, duke evituar kamatëvonesat ose ndërprerjen e energjisë.
Përveç arkave, hapur do te jenë edhe sportelet e specialistëve të Kujdesit ndaj Klientit, për çdo shërbim të nevojshëm, për raste të rilidhjes së energjisë elektrike, etj.
OSHEE vë në dispozicion numrin fiks të shërbimit ‭04 227 4141‬ për çdo informacion të mundshëm.
30171276_1698879270233549_3028458540968232357_o