Vlorë, kontrollet e OSHEE-së, 19 persona denoncohen për vjedhje të energjisë

Nga kontrollet e ushtruara nga OSHEE Vlorë përgjatë tre netëve të fundit mbi ligjshmërinë e furnizimit me energji elektrike dhe të sigurisë së sistemit të matjes, ka identifikuar dhe ka denoncuar në polici 19 persona per vjedhje të energjisë.

Gjithashtu, OSHEE Vlorë njofton të gjithë abonentëve se pagesat në kohë të faturave të energjisë elektrike janë detyrim ligjor.