Investimet në Tiranë, OSHEE ndërton 15 kabina dhe vendos 300 shtylla e kabllo ABC në Lanabregas

Operatori i Shpërndarjes vazhdon investimet për fuqizimin e rrjetit elektrik. Momente gjatë ndërhyrjes në zonen e ish-traktorëve deri në Lanabregas. Nga ndërtimi i 15 kabinave, vendosja e 300 shtyllave dhe kabllot ABC përfitojnë përmirësim furnizimi mbi 2000 abonentë.
Lanabregas featured