OSHEE investon për fuqizimin e n/stacioneve

Një tjetër n/stacion rrit sigurinë e furnizimit me energji elektrike, falë investimit të #OSSH, pjesë e OSHEE Group📌
Në Nst Farkë 110/20kV përfundoi me sukses procesi i vendosjes së transformatorit të ri 40/50 MVA, i cili zëvendësoi transformatorin me fuqi 25MVA, pra rritëm me dyfish kapacitetin. Punimet u kryen gjatë natës nga Drejtoria e Tensionit të Lartë dhe u morën masat e nevojshme duke evituar stakimin e energjisë. Investimi përmirëson ndjeshëm cilësinë e furnizimit me energji elektrike për një pjesë të madhe të abonentëve të lidhur me rrjetin e ri 20kV, në zona si:
Qytetit Studenti, Vilat Gjermane, Kolonia Gjermani, Rezidencat Amerikane, zona pranë NST Traktora, zona e Selitës, Kodra e Diellit, Liqeni i Thatë, Kopshti Zoologjik, Lundër dhe Fari tek Liqeni.
Pritet që mbulimi me energji të përfshijë edhe zonën tek Teatri Veror, Korpusi i Universitetit deri te “Rruga e Elbasanit”