“Rimëkëmbja energjitike”, kreu i OSHEE Adrian Çela prezanton bilancin financiar të kompanisë

celaAdministratori i OSHEE, z.Adrian Çela, prezantoi sot bilancin financiar të kompanisë OSHEE, si dhe planet për 2015-n.

Në prezantim zoti Çela foli për situaten financiare dhe infrastrukturën e trashëguar, cfare rezultatesh arriti OSHEE në 2014-n, me të gjithë informacionet e mundshme, si dhe planet e investimeve dhe objektivat për 2015-n.

Të dhenat u paraqitën në aktivitetin “Rimëkëmbja energjitike – Rezultatet e vitit 2014”, ku morën pjesë dhe folën Kryeministri Z.Edi Rama, Ministri i Energjisë dhe Industrisë Z.Damian Gjiknuri, Ministri i Punëve të Brendshme Z.Saimir Tahiri dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Z.Artan Didi.


Kliko këtu për fjalën e plotë të Administratorit