Riparohen defektet nga moti i keq, vijon puna për furnizimin normal me energji

OSHEE 1

 

 

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, po vijon punën për riparimin e defekteve të shkaktuara në rrjetin elektrik si pasojë e motit të keq.

Sipas përditësimit të informacioneve nga terreni, deri në orën 09:00 të ditës së sotme, mbeten ende me defekt 55 fidera, pjesa më e madhe prej të cilave, furnizon me energji elektrike zonat rurale.

OSHEE po punon për riparimin e defekteve në një kohë sa më të shkurtër:

Zonat pa energji jane:

Tirana me zonat: Kinostudio, Valias, Sauk, Vorë, Ibë, rrg. Jordan Misja, Shinat e Trenit, Kinostudio , Yrshek.

Fieri me zonat: Dermenas, Lepenicë, Cakran, Sheq i Vogël, Xhuherinë , Gorisht, Himarë, Qeparo

Burreli me zonat: Gurrës, Peshkopi, Fushë Kuqe

Shkodra me zonat: Koman, Kacinar, Midë, Zejmen, Dajc, Postribë

Berati me zonat: Potom, Kucovë, Starovë

Kuksi me zonat: Kalimash, Cahan, Rexhepaj, Lekbibaj

Korca me zonat: Trebinjë, Barmash, Voskopojë, Vithkuq, Pirg

Gjirokastra me zonat: Ballaban, Lekël, Sukë, Gjirokastër, Lazarat , Petran, Delvinë.
Durrësi me zonat: Spitallë, Kënetë, Ura e Gjolës, Fushë-Krujë

Elbasani me zonat: Bradashesh, Rrrasë

Po punohet në kabinat fundore të zonave të thella rurale.

Hidrovoret dhe spitalet furnizohen të gjitha me energji elektrike.